Couscoussalade van groene asperges

Tijd om dit recept een update te geven. Ik voegde enkele extra ingrediënten toe en koos voor extra smaakmakers zoals een zelfgemaakte basilicumolie. En ja, ik maakte een nieuwe foto 🙌

Wat heb je nodig?

Couscous builtje – 1 groentenbouillonblokje

Groene asperges – 1/2 courgette (door de spiraalsnijder gedraaid) – 1/2 fijngesnipperde sjalot en een gekneusd knoflookteentje

Voor de basilicumolie enkele verse basilicumblaadjes – een paar EL culinaire olijfolie – peper en zout

Voor de afwerking geitenkaas – roze peperbolletjes – gegrilde pijnboompitten

Hoe ga je te werk?

Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking. Ik deed dit in water met een groentenbouillonblokje dat zorgt voor extra smaak.

Stoof de sjalot en de knoflook samen met de groene asperges en de courgette zachtjes aan in olijfolie.

Maak de basilicumolie door alle ingrediënten samen te mixen. Kruid met peper en zout naar eigen smaak.

Serveer de couscous in een grote schaal. Leg er de gestoofde groene groentjes op. Werk af met wat geitenkaas, roze peperbolletjes en gegrilde pijnboompitten.

Overgiet met de basilicumolie en geniet van deze heerlijke couscous salade!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s