Ravioli met tomaat-mozzarella

Het is een gerecht uit de “oude doos” maar het is één van de best scorende gerechtjes op de blog.

Deze ravioli met tomaat-mozzarella is niet alleen poepsimpel, hij is ook hyper lekker! Bovendien serveer je deze in minder dan 20 minuten.

Voldoende overtuigd? Komaan check snel de ingrediënten en maak jouw boodschappenlijst op. Alhoewel ik denk dat het meeste gewoon standaard in jouw voorraadkast zit 🙂 Euhm, is dat dan ook nog een pluspunt van dit gerecht?

INGREDIENTEN

1 pakje gevulde ravioli tomaat-mozzarella

1 sjalot (fijngesnipperd) – 1 knoflookteen (fijn geperst) – 150 ml kippenfond

Tomatenpassata (Elvea1885) & mozzarella (bolletjes)

Olijfolie

Afwerken met een draai van de zwarte pepermolen en verse basilicum

BEREIDING

Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking.

Stoof de sjalot en de knoflook zachtjes aan in olijfolie. Voeg de kippenfond toe en laat even inkoken.

Vervolgens doe je er de tomatenpassata bij en tenslotte de mozzarellabolletjes. Enkele malen omroeren en wat laten sudderen (een 10-tal minuten).

Ravioli serveren op een laagje tomatensaus, nog wat mozzarellabolletjes toevoegen en afwerken met verse basilicum en zwarte peper.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s